بازار چای شمال

مقاله بازار چای شمال چای گیل

فروشگاه بازار ایر مرجع اصلی چای شمال با شعار حمایت از تولید داخل
و با داشتن گنجینه عظیم انواع چای شمال با راهنمایی درست مشتریان عزیز
انتخاب یک چای دلپذیر را برای شما به همراه دارد بازار چای شمال
زمینه ساز انتخاب درست شما برای یک نوشیدینی گرم و گواراست
بازار ایر همراه همیشگی شما

تاریخچه‌ی چای ایرانی :

بیش تر اسناد مکتوب در مورد وجود چای در ایران در سفرنامه‌های افراد خارجی که از ایران بازدید کرده‌اند وجود دارد که تا به قرن پانزدهم میلادی می‌رسد. وجود راه ابریشم، مهم‌ترین تأثیر را در انتقال چای از چین و دیگر نقاط چای خیز آسیا به ایران داشت.

به مرور زمان تقاضا برای چای در نزد ایرانیان افزایش یافت و فکر تولید بیش تر یا وارد کردن چای در بین برخی از اشخاص دولتی شکل گرفت.
در اواخر دوران قاجار و در ابتدا تلاش برای وارد کردن بوته‌ی چای از هندوستان و کشت آن در ایران، ناکام ماند، تا این که شخصی به نام «کاشف ‌السلطنه» به این کار همت گماشت.

لقب پدر چای ایرانی متعلق به همین شخص است که شاهزاده‌ای از سلسله‌ی قاجار بود.

نام او «آقا محمد خان قوانلو» ملقب «میرزا کاشف‌السلطنه» متولد شهر «لاهیجان» بود.

از او با القاب دیگری مانند «چای‌کار» نیز نام برده شده است.
با تحقیق بیش تر متوجه می‌شویم که این شخص در حدود سال ۱۸۹۵ میلادی به مقام ژنرال کنسول ایران در هندوستان منصوب می‌شود.

در آن زمان، یکی از مناطقی که نمایندگان سیاسی کشورها در فصل تابستان در آنجا به سر می‌برده‌اند، منطقه‌ای واقع در دامنه‌ی هیمالیا به نام «سیملا» بوده است.

در همین منطقه بود که «آقا محمدخان قوانلو» با چای‌کاری بیش تر آشنا شد و نظر به علاقه‌ی

شخصی، به تحقیقات خود درباره‌ی چای ادامه داد.

در ادامه‌ی همین تحقیقات بود که در هندوستان به مسافرت‌هایی پرداخت که هدف از آن آشنایی و دیدن مناطق اصلی چای‌کاری در آن کشور بود.

او به همین حد نیز بسنده نکرد و دوره‌ی تحصیلی مرتبط با کشت چای را نیز در هندوستان در مدرسه‌ی انگلیسی‌هاطی کرد و فارغ‌التحصیل شد.
برخی روایات حکایت از آن دارد که این شاهزاده‌ی قاجار به خاطر ممنوعیت تعلیم فنون چای‌کاری که در انحصار انگلیسی‌های مستقر در هندوستان بود،

مدتی هویت واقعی خود را پنهان و خود را به‌ عنوان خدمتکار یک پرنس فرانسویِ ساکن در هندوستان معرفی کرد تا بتواند در این رشته در مدرسه‌ی انگلیسی‌ها در هند تحصیل کند!
صحت سخن فوق کاملاً مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد که مصونیت سیاسی یا امکانات وی به عنوان یک نماینده‌ی سیاسی بوده که باعث شده بتواند هویت واقعی خود را به نوعی پنهان کرده و برخلاف مقررات جاری انگلیسی‌ها، تکنیک‌های انحصاری چای‌کاری را در هندوستان یاد بگیرد.
کاشف‌السلطنه مدتی نیز به‌طور عملی به کشت چای پرداخت.

به‌هرحال، مسلم است که نخستین رواج دهنده‌ی رسمی کشت چای ایرانی، همین آقا محمدخان قوانلو بوده است.

او نمونه‌هایی را به‌ عنوان چای ایرانی که قابلیت پرورش بیشتری در شمال ایران را داشت برگزید و از هندوستان به ایران فرستاد.

ازجمله گفته می‌شود که آقا محمدخان قوانلو از منطقه‌ی «کنگر» هندوستان حدود ۳۰۰۰ بوته‌ی چای به ایران منتقل کرد.
نخستین کارخانه‌ی مدرن چای در سال ۱۹۳۴ میلادی در ایران تأسیس شد و مزارع چای ایران شبیه به مزارع چای دارجلینگ  هندوستان، بیش تر در دامنه‌ها قرار دارند و محصول اصلی آن‌ها چای سیاه است.

آشنایی با خواص چای ایرانی شمال گیل :

در این محتوا قصد داریم خواص چای گیل ، چای شمال و چای ایرانی را بیان نماییم، پس تا انتها محتوا همراه ما باشید.

چای ایرانی، که به عنوان چای گیل یا چای شمال نیز شناخته می ‌شود، انواع مختلفی دارد که هر کدام نام‌ ویژه خود را دارند و در طعم، عطر و کیفیت با یکدیگر تفاوت ‌های زیادی دارند.
چای گیل بهترین چای ایرانی اما در عین حال، چای گیل انواع مختلفی دارد که می ‌توان به چای دستی گیل، چای زرین گیل، چای سرگل گیل ، چای ممتاز گیل ، چای کارگاهی گیل ، چای قلم سوزنی درجه 1 گیل ، چای قلم گیل ، چای شکسته گیل ، چای باروتی گیل ، چای چوب گیل  اشاره کرد.

شناخت کیفیت، عطر و طعم انواع چای ایرانی به شما کمک می‌ کند تا با توجه به سلیقه خود، بهترین چای ایرانی را انتخاب کنید.

خواص چای ایرانی گیل :

چای گیل دارای عطر و طعم ملایم و دلنشینی است و در دو نوع چای سیاه و چای سبز موجود است که با درجه کیفیت مختلفی تولید و به بازار عرضه می‌ شوند.
ترکیبات موجود در چای گیل به ویژه چای سیاه آن، شامل آنتی اکسیدان های بسیار قوی و ویتامین‌های C، B و E می‌باشد. همچنین، چای سیاه گیل سرشار از کافئین است که انرژی و بیداری را افزایش می دهد.
از مهمترین خواص چای سیاه گیل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
•    چای سیاه گیل طبع گرم و خشکی دارد که می‌تواند به تنظیم دمای بدن کمک کند.
•    مصرف منظم چای سیاه گیل می‌تواند به کاهش سطح چربی خون کمک کند.
•    خواص ضد التهابی چای سیاه گیل می‌تواند به کاهش علائم میگرن از جمله سردرد و تهوع کمک کند.
•    مصرف چای سیاه گیل می‌تواند به بهبود کار کردن سیستم گوارش و هضم غذا کمک کند.
•    چای سیاه گیل می‌تواند سطح قندخون را کاهش داده و در کنترل قندخون بیماران دیابتی تاثیر دارد.
•    خواص ضد اکسیدان چای سیاه گیل می‌تواند به تصفیه خون کمک کند.
•    مصرف معتدل چای سیاه گیل می‌تواند سیستم عصبی مرکزی را تحریک کرده و بیداری و تمرکز را افزایش دهد.
•    مصرف چای سیاه گیل می‌تواند به حفاظت سلامت کلیه کمک کند.
•    چای سیاه گیل می‌تواند به بهبود عملکرد مجاری تنفسی کمک کند.
•    ترکیبات موجود در چای سیاه گیل می‌توانند خواص ضد باکتری داشته باشند.
•    مصرف منظم چای سیاه گیل می‌تواند سرعت متابولیسم بدن را افزایش داده و باعث چربی سوزی شود.
•    مواد موجود در چای سیاه گیل می‌توانند به بهبود عملکرد حافظه و تمرکز کمک کنند.
چای گیل کیفیت بسیار بالایی دارد و خرید آن از فروشندگان معتبر، تضمین کننده کیفیت و مرغوبیت چای خریداری شده است.

چای بهاره گیل :

چای بهاره گیل ، یکی از مشهور ترین و معطر ترین چای‌ های ایرانی است که به دلیل ویژگی ‌های خاص خود، طرفداران و محبوبیت زیادی دارد.

این چای ارگانیک و بدون استفاده از هرگونه مواد شیمیایی و سموم، در باغات کوهپایه ای سیاهکل و لاهیجان کشت می‌ شود.
برداشت چای بهاره گیل در سه فصل بهار، تابستان و پاییز انجام می ‌شود، اما برداشت بهاری این چای به خاطر عطر و طعم خاصی که دارد، نسبت به دیگر فصل‌ ها، بسیار محبوب است.

چای بهاره گیل از برگ‌ های تازه و بالایی بوته تولید می ‌شود و به همین دلیل دارای عطر و طعم منحصر به فردی است که نسبت به برداشت ‌های دیگر چای بهاره برتری دارد.
برای تشخیص کیفیت چای بهاره، برخی نکات مهم وجود دارد که مشتریان می ‌توانند به آن‌ ها توجه کنند.

به عنوان مثال، چای بهاره ‌هایی که برگ‌ های درشتی دارند و کمترین میزان چوب را دارند، نشانه کیفیت بیشتر آن ها است.

همچنین، وجود مقدار کمی چوب داخل چای بهاره، برای بیشتر شدن عطر و بوی چای شناخته شده است.
بنابراین، بهترین روش برای تشخیص کیفیت چای بهاره، انتخاب نمونه ‌هایی با برگ‌ های درشت و کمترین میزان چوب است. با توجه به این نکات، مشتریان می‌ توانند چای بهاره با کیفیت بالا را تشخیص دهند.

تفاوت چای ایرانی و خارجی :

•    چای ایرانی و چای خارجی از نظر رنگ طعم بسیار متفاوت است.  چای ایرانی شمال (گیل) رنگ و عطر طبیعی و دلنشین تری دارد ،  اما چای خارجی حاوی اسانس و رنگ مصنوعی است که بهترین راه برای فهمیدن تفاوت، چشیدن هر دو نوع چای است.
•    تفاوت مهمی که بین چای ایرانی و چای خارجی وجود دارد، مدت زمان دم کشیدن آن‌ ها است. به طور کلی چای ایرانی نیاز به مدت زمان بیشتری برای دم کشیدن دارد نسبت به چای خارجی.
•    کشورهای خارجی هزینه ‌های تولید چای بالا تری نسبت به ایران دارند.

علاوه بر این، هزینه ‌های حمل‌ و نقل چای خارجی نیز بالاتر است. به همین دلیل، چای خارجی قیمت تمام شده بیشتری نسبت به چای ایرانی دارد.
•    تیره یا شفاف ماندن چای با گذشت زمان یکی دیگر از تفاوت های این دو چای است. چای ایرانی گیل هنگامی که در فنجان یا لیوان برای ساعتی می ماند رنگ آن تغییر نکرده و شفافیت خود را حفظ می کند اما چای خارجی کدر و تیره می شود.
•    چای ایرانی گیل به روش سنتی و ارگانیک و بدون استفاده از مواد شیمیایی تولید می شود که برای اس درباره خواص چای محلی نیز باید گفت که این چای محلی، به عنوان یکی از بهترین نوع چای سیاه در جهان شناخته شده است.

این چای دارای مواد مفیدی مانند تانین، کافئین، پلی‌فنل‌ها، فلاونوئیدها و ویتامین‌های C و K می‌باشد.

این مواد مفید می‌توانند در بهبود فشار خون، کاهش خطر بروز بیماری‌های سرطانی، افزایش انرژی و تحریک سیستم ایمنی بدن مؤثر باشند.

چای محبوب‌ترین نوشیدنی ایرانی است و جایگاه ویژه‌ای در میان خانوارهای ایرانی دارد.

انواع چای شمال گیل با عطر و طعمی دلنشین زینت‌ بخش مجالس و مهمانی‌های ایرانی هستند.

به دلیل آب‌وهوای مناسب شمال ایران، چای ایرانی گیل در دنیا به‌عنوان چای مرغوب و ارگانیک شناخته می‌شود.

دلیل مرغوب بودن چای شمال عدم استفاده از آفت‌کش‌های شیمیایی است. در فرایند عمل‌آوری و پردازش چای ایرانی از هیچ‌گونه  اسانس و رنگ مصنوعی استفاده نمی‌شود.

با این توضیحات چای مرغوب شمال بهترین چای است که می‌توانیم آن را با اطمینان کامل مصرف کنیم.

از جمله ویژگی چای شمال می‌توان به عطروطعم خاص آن اشاره کرد که به دلیل عدم استفاده از هرگونه افت بسیاری از کارشناسان علوم تغذیه و پزشکان معتقدند که استفاده از مواد ارگانیک و طبیعی عملکرد طبیعی بدن را تقویت کرده و بر سلامت جسمی و ذهنی فرد اثرات مثبت فراوانی دارد.

اغلب ایرانیان حداقل یک لیوان چای در روز می‌نوشند ،  پس بهتر است این نوشیدنی محبوب از بهترین نوع آن انتخاب شود.

انواع چای شمال بر اساس فصل تولید و برداشت و همچنین شهر و محل تولید به انواع مختلف تقسیم‌بندی می‌شود.

انواع چای ایرانی شمال :

چای قلم گیل :

چای سیاه قلم گیل ، یک نمونه ارزشمند از چای شمال به شمار می رود که در ترکیب آن از ساقه ‌های چای نیز استفاده می شود.

این ویژگی باعث می‌ شود که این نوع چای دارای یک عطر و طعم بسیار خوب و لذت ‌بخش باشد.

مناسب برای علاقه‌مندان به چای کم‌رنگ

میزان کافئین کمتر

قیمت مناسب

زمان دم‌کشیدن طولانی (دیردم)

برداشت در اول بهار

چای شکسته گیل :

چای شکسته گیل از بخش بالای بوته چای تهیه می شود. در ابتدا، برگ ‌های چای برداشت می ‌شوند و ساقه‌ های آن از برگ جدا

می‌ شوند. برگ ‌های بزرگ و درشت چای چیده شده کاملاً خرد می‌ شوند تا چای شکسته نهایی تولید شود.

این فرآیند، چای شکسته را در مدت زمان کوتاهی آماده می‌ کند و به دلیل خرد شدن برگ‌ ها، به سرعت دم می ‌کشد.

کاهش فشارخون

افزایش جریان خون در کلیه‌ها

تنظیم ضربان قلب

ضد کلسترول و کمک به هضم غذا

چای ممتاز گیل :

یک نوع دیگر از چای شمال با نام چای ممتاز نیز شناخته می ‌شود.

در این نوع چای، از برگ‌ های بالای بوته که جوان هستند استفاده می‌ شود، که باعث می‌ شود این نوع چای دارای عطر و طعم بیشتری باشد.

تلخی موجود در این چای، نسبت به چای ‌های سرگل، کمتر است و قیمت مناسبی دارد.

محافظ کبد

دفع سموم بدن

رفع خستگی

استحکام استخوان‌ها

افزایش قدرت ذهنی

چای سرگل گیل :

این نوع چای از غنچه و برگ ‌های بالای چای به دست می ‌آید و در طول مراحل تولید، برگ‌ های این چای به حالت پیچشی در می‌ آیند.

چای سرگل گیل تلخی بیشتری نسبت به سایر نمونه‌ های موجود دارد .

ماندگاری بالا

زمان دم‌کشیدن کوتاه و سریع

برداشت در اوایل اردیبهشت

قیمت بالا در مقایسه با انواع دیگر چای دارد .

با این حال، این چای از یک عطر خاص برخوردار است و پس از دم‌ کشیدن، رنگ زیبایی به خود می‌ گیرد.

این تلخی خاص در ترکیب با عطر و رنگ زیبا، تجربه مصرف چای سرگل گیل را به یک تجربه لذید تبدیل می ‌کند.
در کل، تفاوت‌ هایی که در فرآیند چیدن و فرآوری برگ‌ های چای وجود دارد، باعث ایجاد تفاوت‌ در عطر و طعم آن ‌ها می‌ شود.

با توجه به سلیقه شخصی، می ‌توانید یکی از انواع چای شمال را انتخاب کرده و نسبت به خرید آن اقدام کنید.
نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، این است که چای ‌های شمالی اصل، جزء محصولات با کیفیت ایرانی محسوب می‌ شوند

و در مراحل تولید آن ‌ها از هرگونه رنگ ‌های مصنوعی و غیرطبیعی استفاده نمی‌ شود.

این امر باعث می ‌شود چای شمال با اطمینان بیشتری مصرف شود.

چای دستی گیل :

یکی از انواع چای در سیاهکل و لاهیجان  چای دستی است.

همانطور که از نامش پیداست این چای با دست به‌وجود می‌آید.

برای این کار برگ سبز چای را پس از چیدن می‌گذارند تا خشک شود و سپس آن را با دست مالش می‌دهند تا شیره آن اندکی خارج شود.

پس از مدتی مالش آن را حرارت می‌دهند تا خشک شود.

چای دستی گیل دارای طعمی تلخ اما لذتبخش است، دیردم است اما عطر تند و قوی دارد.

با نوشیدن این چای انرژی بگیرید و سیستم بدن خود را قوی تر کنید.

چای کله مورچه‌ای گیل :

نوع دیگری از چای شمال چای باروتی یا کله مورچه‌ای است.

به دلیل شباهت بین ظاهر این نوع چای و سر مورچه، نام کله مورچه‌ای روی این نوع چای مرغوب شمال گذاشته شده است.

چای باروتی با روش C.T.C تولید می‌شود.

در بین انواع چای شمال مدت‌زمان دم‌کشیدن چای باروتی از همه کمتر است و با ریختن آب جوش روی چای خشک نوع باروتی آب جوش رنگ می‌گیرد. این ویژگی را در چای‌های کیسه‌ای و دم‌نوش‌ها نیز می‌بینیم.

از چای باروتی برای تولید چای کیسه‌ای یا تی‌بگ‌ها استفاده می‌شود.

چای باروتی یا همان کله مورچه‌ای انواع مختلفی دارد که عبارت‌اند از:

باروتی گرانولی

باروتی درشت

باروتی ضعیف 

اندازه برگ‌های چای باروتی کوچک‌تر از چای نوع شکسته است و طعم تلخی دارد.

از ویژگی‌های چای باروتی مرغوب می‌توان به این موارد اشاره کرد:

عطرو طعم کاملاً طبیعی

رنگ مشکی‌تر نسبت به انواع دیگر چای

زود دم

نداشتن خاکه چای زیاد

برای دم‌کشیدن چای باروتی زمان 10 دقیقه یا حتی کمتر کافی است؛ ولی برای انواع دیگر چای باید 15 دقیقه زمان سپری شود.

چای بهاره گیل :

نوع دیگری از انواع چای شمال چای بهاره گیل  است.

همان‌طور که از نام این چای مشخص است این نوع چای در فصل بهار برداشت می‌شود.

این محصول معمولاً از اواسط اردیبهشت آغاز شده و حدود 20 روز طول می‌کشد.

اولین چین چای بهاره بالاترین کیفیت را دارد و بعد از اردیبهشت در اواسط تیرماه دوباره برداشت می‌شود.

چای بهاره از انواع چای مرغوب شمال است و قیمت نسبتاً بالایی دارد.

انواع چای شمال بر اساس منطقه؛ چای سیاهکل و لاهیجان

اولین نوع از انواع چای شمال چای سیاهکل و لاهیجان است.

چای سیاهکل و لاهیجان  یک چای مرغوب شمال است که از بهترین و مرغوب‌ترین غنچه‌ها و برگ‌های چای دست‌چین و خشک شده روانه بازار می‌شود.

چای سیاهکل و لاهیجان  یکی از بهترین سوغاتی‌هایی است که مسافران شمال کشور با خود به دیارشان می‌برند.

چای لنگرود و املش :

نوع دیگری از بهترین انواع چای شمال چای منطقه لنگرود و املش است.

چای لنگرود و املش در مناطق دارای آب‌وهوای آفتابی و کوهستانی و باغات چای سرشار از رطوبت رشد می‌کند.

آب‌وهوای مه‌آلود منطقه لنگرود و املش موجب می‌شود تا چای این قسمت از شمال کشور ویژگی‌های خاصی داشته باشد.

یکی دیگر از ویژگی‌های این چای مانند سایر چای‌های شمال کشور عدم استفاده از آفت‌کش‌ها، مواد افزودنی و رنگ‌های شیمیایی است.

با خرید هر کدام از انواع چای مرغوب شمال اطمینان دارید که محصولی که در دستان شماست کاملاً سالم، ارگانیک و باکیفیت است.

روش دم آوری :

چای ایرانی یا بهتر بگیم چای طبیعی گیلان، یا همون چای بهاره ، فوت و فن هایی دارد که در دم آوری چای تاثیر زیادی در عصاره دهی و در نتیجه عطر و طعم چای دارد

پس این مقاله رو بفرستید برای دوستای چای خورتون که سالهاست فکر میکنن این چای اون چای ای نیست که توی قهوه خانه های مشتی گیلان می خورند.

اول از همه آب :

آب به دلیل املاحی که داره خیلی روی طعم چای بهاره اثر میگذاره و در نتیجه در دم کردن چای بسیار موثره.

بنابراین پیشنهاد می کنیم از آب معدنی یا آب چشمه یا آب تصفیه شده استفاده کنید تا طعم چای بهتری داشته باشید و یک تجربه جدید از دم کردن چای تازه بهاره را تجربه کنید

دوم قوری :

نوع و اندازه قوری خیلی بر کیفیت دم آوری چای بهاره گیلان اثرگذاره. بهترین نوع قوری برای دم آوری چای بهاره گیلان یا همون به اصطلاح چای گیل ، قوری چینی یا سفالیه، بعد از اون قوری شیشه ای گزینه خوبیه. اما قوری مسی و فلزی اصلا پیشنهاد نمیشه.

یه فوت کوزه گیری اهل فن اینه که قوری رو بعد از هر بار استفاده فقط آبکشی میکنن و با مایع ظرفشویی نمیشورن چون معتقدن طعم چای اصیل رو خراب میکنه.

فوت بعدی اینه که زمانی که آب توی کتری داره به نقطه جوش میرسه قوری خالی رو روی کتری بزارید یا با آب داغ بشورید که قوری گرم بشه تا سرمای قوری شوک دمایی به چای بهاره وارد نکنه.

نکته دیگه اینکه سایز قوری باید با مقدار چایی که توش دم میکنید متناسب باشه، پس وقتی صحبت از مقدار چای میشه، باید در نظر داشته باشید که حجم چای سرگل با چای قلم یا چای دست پیچ متفاوته به خاطر همین می ریم سراغ فن بعدی.

سوم مقدار چای :

یه قاعده اینه که اگر از چای قلم که حجم بیشتری داره استفاده میکنید به اندازه یک سوم قوری چای خشک بریزید و اگر از چای سرگل بهاره استفاده می کنید برای هر نفر یک قاشق بریزید، و بعد به اندازه یک سوم قوری آب؛ و حتما یک سوم قوری خالی بمونه. چای برای دم اومدن نیاز به فضای خالی و گردش هوا داره. پس وقتی میخواید برای ۶ نفر چای گیلان دم کنید با وقتی که چای دو نفره دم میکنید اندازه قوری باید فرق کنه.

در مورد شستن چای بهاره قبل از دم آوری روایات زیاده، ولی پیشنهاد میکنیم چایی که خاک و خورده زیاد داره رو حتما بشورید در غیر اینصورت نیازی به شستن چای نیست.

چهارم دما :

زمانی که آب رو روی چای خشک توی قوری میریزید باید دمای آب کمی از دمای جوش پایین تر باشه یا به اصطلاح قٌلِش افتاده باشه.

چون آب جوش چای تازه رو میسوزونه و شما طعم خوبی رو تجربه نمی کنید.

چای بهاره گیلان نباید با درجه حرارت بالایی دم آوری بشه :

حرارت غیر مستقیم و زمان کافی و دمای ملایم سه شرط لازم برای حصول بهترین نتیجه است. یکی دیگه از فوت و فنای دم آوری چای تازه بهاره یا چای لاهیجان اینه که، بعد از دم کردن چای بهاره مقداری آب سرد توی کتری بریزید.

اینجوری در زمان ۲۰ الی ۲۵ دقیقه ای که چای در حال عصاره دهی ست، از کتری گرمای ملایمی به چای میرسه.

ولی مسلما خود چای و کیفیت اون تو طعم و عصاره ای که از چای می گیرید بیشترین تاثیر رو داره، این رو کسایی بهتر درک می کنند که چای بهاره گیل را امتحان کرده باشند.

خرید چای شمال :

چای شمال یکی از بهترین و مقرون به ‌صرفه ‌ترین چای ‌های داخلی محسوب می ‌شود.

در مقایسه با چای‌ های خارجی، تفاوت قیمت زیادی دارد.

قیمت چای شمال به نسبت سایر نمونه ‌های خارجی اقتصادی‌ تر است و به علاوه، کیفیتی مشابه یا حتی بهتر از نمونه ‌های خارجی دارد.

همچنین، قیمت چای شمال تا حد زیادی ثابت بوده و هنوز هم به عنوان یکی از چای های با قیمت مناسب در بازار شناخته می ‌شود.

فروشگاه بازار چای شمال بازار ایر مرجع فروش انواع چای مرغوب ایرانی است.

برای خرید نوشیدنی گرم (چای) می توانید به وب سایت بازار ایر مراجعه کرده و محصول مورد نظر خود را سفارش دهید.

همکاران ما دراسرع‌ وقت محصول مورد نظر را برای شما ارسال خواهند کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *