توضیحات
چوب دارچین ممتاز اعلا بسته بندی 200 گرمی
هزاران سال است که بشر از دارچین برای طعم دادن به غذا استفاده میکند.
البته باید گفت که خواص دارچین محدود به عطر و طعم دادن به غذاها نمیشود،این ماده خوراکی دارای مصارف درمانی متعددی است.
دارچین چگونه تهیه میشود؟
نام علمی دارچین Cinnamomum verum است.
این ادویه خوشعطر از پوستههای درخت دارچین گرفته میشود.
چوب دارچین، از طریق کندن پوستههای تنه درخت دارچین و خشک کردن آنها به دست میآید.
این چوبها را نیز میتوان برای به دست آوردن پودر دارچین، آسیاب کرد.
قسمت روغنی دارچین که بو و طعم شیرین و تند منحصر به فرد دارچین را به آن میدهد، مادهای به نام سینامالدهید است.
به نظر میرسد همین ماده، بیشترین و مؤثرترین نقش را در اثر و فواید قدرتمند دارچـین برای سلامتی انسان داشته باشد.
انواع دارچین :
از این ادویه خوشعطر و خوشطعم، دو نوع وجود دارد: دارچین کاسیا و دارچین سیلان.
دارچین کاسیا (Cassia Cinnamon) : این دارچین که منشأ آن جنوب چین است، رایجترین و البته نسبتاً ارزانترین نوع دارچین است.
شما میتوانید آن را از فروشگاه بازار ایر تهیه و برای پخت و پز از آن استفاده کنید.
دارچین سیلان (Ceylon Cinnamon) : این نوع دارچین که منشأ آن سریلانکا و جنوب هند است
مانند نوع کاسیا به وفور در دسترس نیست و به همین دلیل معمولاً این نوع را می توانید از بازار گیاهان دارویی بازار ایر تهیه نمائید.
کشورهای تولیدکننده دارچین در جهان :
کشورهای اصلی تولیدکنندههای دارچین در جهان اندونزی، چین، ویتنام و سریلانکا هستند.
ترکیبات دارچین :
یک قاشق غذاخوری دارچین (تقریباً 8 گرم پودر دارچین) دارای 19 کیلوکالری انرژی، مقادیر بسیار کمی آب، چربی، پروتئین و 4 گرم فیبر است. کلسیم، مقادیر کمی آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مقادیری از ویتامینهای گروه ب
ویتامین کا و مقادیر کمی آلفاتوکوفرول (ویتامینE) است.
خواص دارچین برای سلامتی انسان :
شواهد موجود در مطالعات نشان میدهد که دارچین دارای اثرات ضدالتهابی، ضدمیکروبی، آنتیاکسیدانی، ضد تومور، ضدبیماریهای قلبی عروقی، کاهشدهنده کلسترول و تعدیلکننده سیستم ایمنی است .
خواص آنتیمیکروبیال دارچین :
در سالهای اخیر، خواض ضدباکتریایی عصاره دارچین به اثبات رسیده است. جزء اصلی اسانس دارچین، مادهای به نام سینامالدئید است
که دانشمندان اثرات ضدمیکروبی دارچین را مرتبط با آن میدانند.
خواص دارچین برای پیشگیری از زخم معده :
یکی از خواص ضدمیکروبی دارچین، تأثیر اسانس موجود در آن بر هلیکوباکترپیلوری است .
بررسی دانشمندان نشان میدهد که ماده اصلی اسانس دارچین اثر ممانعتکنندگی زیادی را علیه این باکتری داشته است.
این باکتری عامل اصلی بروز مشکلات گوارشی مانند زخم معده به شمار میرود.
اثرات ضدقارچی دارچین :
محققان بررسیهای بسیاری درباره اثرات ضدقارچی دارچین انجام دادهاند
نتیجه این بررسیها نشان داد که دارچین میتواند اثر بازدارندگی روی رشد برخی گونههای قارچی داشته باشد
همچنین تحقیقات مختلفی نشاندهنده اثر دارچین بر جلوگیری از فعالیت “کاندیدا آلبیکنس” است
این عامل بیماریزا باعث بروز مشکلاتی مانند برفک دهان و عفونت قارچی دستگاه تناسلی زنان میشود.
دیگر خواص دارچین :
دارای خاصیت آنتی اکسیدان
ضد التهاب طبیعی قوی
کاهش قند خون و مناسب برای دیابتی ها
بهبود بیماری های عصبی
خاصیت ضد سرطان
ضد عفونت و قارچ
بهبود بیماری های قلبی
کاهش کلسترول LDL
کمک به درمان ناباروری
موثر در کاهش وزن و لاغری
سلامت دستگاه گوارش
موثر برای درمان کبد چرب
پیشگیری از پوسیدگی دندان
درمان بیماریهای پوستی و قارچ
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.