توضیحات
لوبیا قرمز
تهیه شده در فروشگاه بازار ایر
لوبیا قرمز که یک نوع حبوبات است دارای شکل و رنگی شبیه به کلیه است و از این رو به آن لوبیا کلیوی نیز میگویند.
رنگ لوبیا قرمز قهوهای مایل به قرمز است. لوبیا قرمز طعم ادویه را هنگام پخت به خود میگیرد.
لوبیا قرمز منبعی غنی از پروتئین است به صورتی که میتواند یک گزینه جایگزین مناسب برای گیاهخواران که گوشت مصرف نمیکنند باشد
در واقع میتوانند از آن به عنوان گوشت قرمز استفاده کنند.
از لوبیا قرمز در تهیه بسیاری از غذاها میتوان استفاده کرد.
از لوبیا قرمز پخته شده میتوان در تهیه سالاد و با ترکیب با ادویه برای تهیه ساندویچ استفاده کرد.لوبیا قرمز یکی از مواد اصلی تهیه قرمه سبزی است.
بخشی از خواص لوبیا قرمز :
تقویت حافظه، کاهش کلسترول بد، درمان یبوست،تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب، تقویت استخوانها، جلوگیری از سرطان، درمان سندروم روده تحریک پذیر، تنظیم قند خون و بیماران دیابتی، فشار خون، معده و شکم،کاهش میگرن،حفظ سلامت پوست،درمان روماتیسم مفصلی، لاغری
ارزش غذایی و ویتامین و مواد معدنی موجود یک فنجان 177 گرم لوبیا قرمز :
-کالری :225 کیلو کالری
– پروتئین:15.35 گرم
-کربوهیدرات 40.36 گرم
– کل چربی 0.88 گرم
– کل قند 0.57 گرم
– فیبر رژیمی 11.33 گرم
-ویتامین ب 1:0.28 میلی گرم
-ویتامین ب 2:0.10 میلی گرم
– ویتامین ب3:4.09 میلی گرم
-ویتامین ب 6:0.21 میلی گرم
– کولین:53.98 میلی گرم
-فولات:230.10 میکروگرم
– اسید پانتوتنیک:0.39 میلی گرم
– ویتامین ای:0.05
– ویتامین کا:14.87 میلی گرم
-کلسیم:61.95 میلی گرم
– مس :0.38 میلی گرم
-آهن:3.93 میلی گرم
– منیزیوم:74.34 میلی گرم
– منگنز :0.76 میلی گرم
-مولیبدنوم :132.75 میکرو گرم
– فسفر :244.26 میلی گرم
– پتاسیوم :716.85 میلی گرم
– سلنیوم :1.95 میکرو گرم
– سدیم :1.77 میلی گرم
– روی :1.77 میلی گرم
-اسید چرب امگا 3 :0.30 گرم
– اسید چرب امگا 6 :0.19 گرم
1.کاهش سطح کلسترول:
مقدار بالای کربوهیدرات های پیچیده و فیبر رژیمی در لوبیا سطح کلسترول در خون را کاهش می دهد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
2. مفید برای بیماران دیابتی:
لوبیا قرمز گزینه ای سالم برای بیماران دیابتی است که به دلیل شاخص گلیسمی پایین، محتوای قند در بدن را متعادل نگاه می دارد. همچنین خطر ابتلا به دیابت را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد و از آن پیشگیری می کند.
3.بهبود حافظه:
لوبیای قرمز سرشار از ویتامین b1 است، که تا حد زیادی به عملکرد های سالم مغز کمک می کنند. سطح بالایی از ویتامین b1 به ایجاد انتقال دهنده عصبی مهم، که عملکرد مناسب مغز را تقویت می کند و تمرکز حافظه را افزایش می دهد نیز کمک می کند . همچنین در کاهش پیشرفت آلزایمر و زوال عقلی نیز بسیار مفید است.
4.تامین و افزایش انرژی :
منگنز موجود در لوبیا قرمز، در انجام متابولیسم که اساساً تجزیه مواد مغذی برای تولید انرژی برای بدن است را افزایش می دهد. خواص ضد اکسایش منگنز موجود در لوبیا قرمز به دفاع از آنتی اکسیدان های بدن کمک می کند، تا مطمئن شود که رادیکال های مضر آزاد به بدن به طور صحیح و موثر دفع می شوند و از بین می روند از این رو لوبیا قرمز جزو دسته غذاهای غنی از آنتی اکسیدان قرار می گیرد.
5.سم زدای طبیعی:
بسیاری از موادغذایی که این روزها مصرف میکنیم، با مواد نگهدارنده حاوی سولفیت بارگیری می شوند. محتوای سولفیت روی بدن اثر سمی دارد. مصرف لوبیا قرمز برای کمک به افراد مبتلا به آلرژی سولفیت مفید است و مصرف منظم آن یک سم زدای طبیعی برای بدن محسوب می شود.
6.پروتئین:
لوبیا قرمز حاوی محتوای بالایی از پروتئین است. به طوری که می تواند به عنوان یک جایگزین مناسب و بزرگ برای گیاهخواران باشد که گوشت مصرف نمی کنند و می توان از آن به عنوان گوشت قرمز بدون نگرانی استفاده کرد.
7.پیشگیری از فشارخون بالا:
لوبیای قرمز، یک منبع بسیار خوب از پتاسیم، منیزیوم، فیبر محلول و پروتئین است، که به کاهش فشار خون بالا کمک می کند. این عناصر به طور طبیعی به حفظ فشار خون نرمال کمک می کنند، پتاسیم و منیزیم عروق را گسترش می دهند و جریان خون را در آن منظم نگه می دارند.
8.کاهش وزن :
مقدار زیادی از فیبر رژیمی که در دانه های لوبیا قرار دارد، بدن را برای مدت زیادی پر و سیر نگه می دارد. همچنین محتوای چربی بسیار کمی دارد، که یک وعده غذایی کم کالری محسوب می شود.
9.درمان یبوست:
الیاف غذایی نامحلول که در لوبیا قرمز وجود دارند، حرکت روده ای را آسان می کنند و به کاهش یبوست کمک می کنند.
10. تقویت سیستم ایمنی بدن با لوبیا قرمز :
آنتی اکسیدانهای موجود در لوبیا با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از سلول های بدن محافظت می نمایند و از این طریق می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
11.خواص ضد پیری:
آنتی اکسیدان هایی که در لوبیا قرمز وجود دارد، به خلاص شدن از آسیب مخرب رادیکال های آزاد کمک می کند و روند سلولهای پیری را کاهش می دهد. لوبیا همچنین در کاهش چین و چروک پوستی، بهبود آکنه و تغذیه مو و ناخن تاثیر گذار هستند.
12.پاک سازی معده و شکم:
هنگامی که لوبیا را در مقادیر مناسب مصرف می کنید، می تواند دستگاه گوارش و معده شما را پاک کند و ازدفع سموم و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مطمئن شوید.
13.سلامت قلب :
مقدار زیاد منیزیومی که در لوبیا قرمز وجود دارد، بر میزان کلسترول تأثیر می گذارد و به بدن کمک می کند تا با بیماری های قلبی و سکته یا بیماری های عروقی، انتقال شریان ها و غیره مبارزه کند و قلبی سالم تر و قوی را حفظ کند.
14. تقویت استخوانها با لوبیا قرمز :
منگنز و کلسیم موجود در لوبیا قرمز باعث تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان می شود.
15.کاهش میگرن:
منیزیوم موجود در لوبیا قرمز به جلوگیری از سردرد میگرنی کمک می کند و همچنین میزان فشار خون را تثبیت می نماید.
16. ترمیم بافت های آسیب دیده با لوبیا قرمز :
ویتامین ب 6 موجود در لوبیا ،به رشد و ترمیم پوست و مو آسیب دیده کمک می کند و حتی باعث جلوگیری از ریزش مو خواهد شد.
17.کاهش آب مروارید :
ویتامین b3 در درمان و پیشگیری مناسبی برای آب مروارید است.
18.درمان آرتریت روماتوئید :
محتوای بالای مس موجود در لوبیا باعث کاهش التهاب بدن ناشی از آرتروز می شود ، مس همچنین انعطاف پذیری رباط ها و مفاصل را افزایش می دهد.
19.کاهش آسم:
منیزیم موجود در لوبیا، باعث عبور هوا در داخل و خارج از بدن می شود. مطالعات نشان دادند که سطح کم منیزیم منجر به آسم می شود ،که مصرف لوبیا از ابتلا به آن جلوگیری می کند.
20. جلوگیری از سرطان:
این لوبیای خاص، سرشار از منگنز می باشد و به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و رادیکال های آزاد را دفع میکند. لوبیا همچنین شامل ویتامین کا است و برای محافظت از سلول های بدن از استرس اکسیداتیو که برای کاهش خطر ابتلا به سرطان حیاتی هستند، محافظت می کند و می تواند سرطان کولون را تا حد زیادی کاهش دهد.
21.بهبود کنترل قند خون :
خطر ابتلا به بیماری های مزمن، مانند: حمله قلبی می تواند به دلیل افزایش سطح قند خون باشد بنابراین بسیار مهم است که سطح قند خون را در حد متعادل نگه دارید.
لوبیای قرمز همچنین حاوی پروتئین و فیبر که است که هر دوی آنها می توانند سطح قند خون را حفظ کنند. همچنین شاخص گلیسمی لوبیا کم است و می تواند خطر ابتلا به دیابت را نیز کاهش دهد.
22. جلوگیری از پوکی استخوان :
یک سیستم ایمنی را می توان با مصرف منظم لوبیاها که نه تنها غنی از فیبر محلول هستند، بلکه سرشار از پروتئین ،پتاسیم و منیزیم می باشند، سالم نگه داشت. لوبیا همچنین سرشار از فیبر غذایی است و مصرف منظم آن می تواند برای جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مناسب باشد.
23.پوست سالم:
متابولیسم آمینو اسیدها، اسیدهای چرب، سنتز نانو ذرات و سنتز هیستامین، سنتز هموگلوبین توسط لوبیا حفظ و انجام می شود بنابراین مصرف لوبیا در حفظ پوستی سالم و درخشان بسیار مفید است.
24.درمان سندروم روده تحریک پذیر :
لوبیا قرمز فواید سلامتی بسیاری دارد که یکی از آنها درمان سندروم روده تحریک پذیر (IBS) است. فیبر موجود در لوبیا قرمز می تواند مشکل سندروم روده تحریک پذیر را کاهش دهد.
25.روماتیسم مفصلی:
مس موجود در لوبیا قرمز به کاهش شرایط التهابی مانند روماتیسم مفصلی کمک می کند. مس برای افزایش فعالیت آنزیمی خاص مهم است و خواص انعطاف پذیری رباط ها، مفاصل و رگ های خونی را حفظ می کند.
با لوبیا قرمز پخته شده و لوبیا های سفید و سیاه می توان یک سالاد درست کرد. ترکیب آنها با گوجه فرنگی و پیاز و مقداری آبلیمو و فلفل سیاه می تواند یک گزینه بسیار مناسب برای سلامت و صبحانه باشد.
مخلوط آن با سیر و ادویه های مختلف، طعم ساندویچ های شما را خوشمزه و سالم می کند. بنابراین به طور منظم از لوبیا قرمز پخته شده در رژیم غذایی خود استفاده کنید و از مزایای سلامتی آن بهره ببرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.